:(((((

Har vart i Jnkp hela morgonen/dagen, fyyyyyyfaan vad jobbigt det var att ställa sig emot någon man verkligen älskat mer än hela sitt liv. Nån man gett o fått allt av, när jag såg honom allt bara rasade jag blev helt tom visste inte om jag vågade titta på han eller inte. Fan vad det sårar mej att såra dej!!!!!!!! Du har ändå alltid funnits där för mej i alla lägen, vänner som fiender tillsammans elr inte. Detta måste vara en av d värsta grejerna som jag har gjort/varit med om. O nu när jag vill prata med han, jag kan inte. Det kommer inte gå på ett bra tag heller, bara för att säga förlåt för vissa saker.
Nu när jag sitter ensam så bara kommer alla frågor jag ställer mej själv, varför si varför så? Varför stack jag o ba lämnade dej ensam, hur hade dt sett ut idag, hur hade du/jag varit..
Vissa kommer tycka detta är konstigt andra inte, men alla vet att han alltid ha that special place in my heart, det är helt säkert.




Måste bara tillägga. Tack Jaana!

Fotboll

Sitter med pappa och kollar fotboll , Spanien - Portugal 1-0 fan att dem ligger under, kom igen nu Ronaldo visa din skills liksom.. Han har typ blivit kass: ( ?? eller så äre för att motståndarna e grymmare aya whatever.

Imon får jag stiga upp tidigt, rättegången. Börjar känna att jag inte vill uush! Jag o G ska åka, ska stanna där hela dagen hoppas på bra väder så vi kan sola o bada:) men sägs att d ska regna.........

Både igår o idag har vi vart ve sjön o ba gottat oss, igår blev d lite fest igen haha helt galna men vad ska man göra, d sommar. Jag o Sally har planerat lite vad vi ska göra i helgen, men inte riktigt bestämt oss får väl se hur det blir.
nu tjatar pappa om matchen den e snart slut. Måste stänga ner detta! :)

Ha en bra kväll.

Midsommarhelgen

Haaaaaaaalloya.. Fan vad jag är sliiten, helgen har vart greejt!! Jaana kom och hämtade mej runt halv 1 vi plockade upp G och Jim sen åkte vi vidare till hlstp för att träffa de andra. Vi var inte framme förräns typ 4 halv 5 eller nåt.
alla kastade av sina grejer för att sedan gå ner och grilla, träffade massa folk och det e najs:) efter grillen fixade vi oss för utgång i Kalmar. Aså jag hade sjukt kuuul! Fast jag o Miry hade nog roligast haha
Blev en fet efterfest... ;p  Fick inte så mkt sömn och lördagen började med alkohol, vi var ett par st som ville till Öland tog våra grejer och åkte, satte oss på Harrys fett mkt folk och drack ännu mer.. Åkte till en camping fan kan inte komma på namnet, träffade Amir och hans brud där, aså d var maasssa folk! Fick höra hela helgen att jag har vackra tänder hahah "lika vackra som ögonen" kan man ha vackra tänder :O `?

Efter ett par timmar åkte vi tillbks t Kalmar för att hooka upp med de andra igen, för att planera kvällen och det blev att vi stannade i Kalmar igen, men d var lika trevligt d.
Träffade ännu mer trevligt folk, efterfest igen och jag var heeelt slut somnade sen kmr dt in huliganer och ska väcka mej och tack vare dt har jag inte kunnat sova mer men d var kul skrattade åt alla för d var sånt jävla liv haha.
Jag kom hem idag runt 3 tiden fan dt ganska långt dit alltså, men fan vad skönt att åka ifrån Småland ett tag så, när ja kom hem jag blev helt deprimerad allt var så tyst hehe och jag vill börja plugga nu ännu mer!!!!

Sitter och glor på Heartbreak hotel, o bestämmer med Sally vad vi ska hitta på i helgen men jag håller på somna ..

Imon kommer dt bli varmt, vi ska åka och bada i välorna: )
Nehhää dags o säga heeejdåå.
hejdå



wääääcck

gooooooooooodmorgon, nee fyfan kan inte sova mer så jävla typist.. och d var jag som sa till alla jaa kmr inte kunna vakna imon hahah. Vi festade hos G det blev endel folk, och d var skoooj!
Funderar starkt på att gå uppp och packa väskan så jag har d färdigt, fan ingen sol ute nu juuu.

Fick min locktång igåår:D ska prova den imon, hopppppppas den e bra!
Vi var ett par st vid sjön, solade o badade hahaha G brände sej fick vi se på kvällen.. "vaafaan din jävla cocosolja gjorde så jag brände mig" hahaha neehää ..
sen åkte jag o Jaana t gvd o så träfffa vi honom... nu har jag verkligen insett att jag inte vill mer det är skönt som fan. jag var helt osäker på hur jag skulle reagera och allt det dära, men d lugnt and I feel good about it.

NU tycker jag aaaaaaaaallla ska vakna så vi kan åka till Öland !! föhelvede
ska bli skiit kul,verkligen: )


Glad Midsommar.

Vestice Vile

När vi vaknade idag, hoppades vi såklart på sol men SÅKLART var himmelen typ mörkblå!?!?!? Blev att vi låg kvar i sängen ett par extra timmar. Nu ikväll har vi kollat på Shutter Island med den var bra men lite konstig i slutet..

Beställde en locktång idag som e 38mm tjock så hoppas jag kan fixa o trixa me håret i helgen : )

Suttit o pratat med emelie en stund i tele  , men funderar på sätta på en film och somna till den
Ska vakna tidigt så jag kan gå ut o steka, jag e helt beroende.

Aså jag vet inte om jag ska åka till Bosnien eller inte......Har skit svårt för att bestämma mej! Vill ju ha med någon isåfall ju ,


Aya anyway.
Night

myser med sally

Var nere på Bernt's o fikade me sally i de fina vädret, sen bestämde vi oss för att åka in till vmo bara sådär..När vi kom dit, kände vi att vi var hungriga så blev käk på mc donalds ockkså fick ett blått glas wiiie samlaren minela haha.. efter maten träffa vi tanita och ebbe och sallys älskling sen åkte vi till g lake igen, hämtade sallys grejer för hon sover hos mej inatt, fårse om d blir havet för oss imon: ) nu ligger hon o vill Zzzzzzz men jag vill ikke än !

Ser ut som d blir Öland för mej t helgen : )))
blir en av grabbarna, vuurfo intä ska bli roligt


aaaaaaaaså shiit vilken jobbig människa!!!!!!!!


sooov gotttttt


such a retard.

Hade bärs kväll hos G igår , vi flippade till massa musik och skrattade som fan. tänk att vissa människor kan få en att ba glömma allllt d negativa, d ba sjukt fint att umgås med dem.

När jag är påväg hem så ringer telefonen jag kollar och det e ett retard som ringer, höll på så ett par ggr när jag skulle sova med men orkar inte med crap, så vaknar jag kl 9 imorse av att jag får sms av samma fucking retard, " glöm att jag ringde,jag var skitfull vet inte va ja fick för mej" BA GEEEEEEEE FAN I MEJ , shit mannen hur svårt är det ? Jag är allt det du inte vill ha liksom : ) 

fick ett brev från poliz innan, ska på rättegång snart (vittne) angår inte mej egentligen, men dyker jag inte upp får ja paya 2tusen. så lika bra åka dit och berätta sin historia. Vad man vet o inte vet,

ska ner o borsta tänderna nu har ju tandläkar tid idag.
sen får jag se vad som händer under dagen : )


ooh drömde om den dära snygga killen inatt. mmmmmmmmmmhm!
d var gulligt haha

hörs. 

Vilken trög en.

Ja har hela dagen trott att det e den 22a idag, för har nämligen tandläkartid så gick jag dit o satt där en kvart så blev jag lite små irriterad o tänkte ba waaafan? Så gick jag fram o frågade i receptionen och hon sa dt imon, haha lite retard på mej där.
Var ute och gick med Emelie imorse blev en långpromeeenad : ) sen har jag legat och stekt lite på balkongen var en jäkla massa moln så blev att jag frös lite haha sen kom Aisa!

Nu ska jag in i duschen för att sedan hooka up med G , och Sosso kommer nog också in jag vill ha glazzzzzzzzzz i stora lassssss mmh smarrigt, funderar på ladda ner filmer så jag har nåt o göra ikväll!!

C ya



Rubrik.

Emelie ååkte hem för en stund sen, var mkt trevligt att träffa henne. Jäävlar vilket underbart år hon ha haft !! Har vart ute och gått en runda med min gamla nyfunna vän (elr heter dt så) haha blev en jävla lång runda iaf, och nu e jag helt pigg.
Var skit sugen på åka till Trelleborg idag, men fullt på tågen + de kunde inte hämta mej i malmö=( så blir inte skåne inte än men kanske helgen, vet inte hur dem firar midsommar där ? haha ska skicka sms till Mirela nu på en gång och kolla vad hon ska göra.

Jag kom på att jag har tid hos tandläkaren imorgon, jävlar d hade jag ju glömt helt!
Ohh jag vill så gääärna börja plugga nu ju , tkr dem kan skynda på med sina svar till oss som har sökt :P

nehä nu har jag inget mer o säga:)

Puuuzzz

awesome weekend

Sitter hos Jaana , tanken var att vi skulle kolla på film men vi har bara suttit här med våra laptops o snackat skit kollat resor ^^, sitter ooch asgarvar åt Giz han e helt sjukt rolig var längesen ja skrattade så mkt. har fetaste ryggvärk sov nog konstigt ...mkt möjligt! Väntar på att Emelie Johansson ska komma sjuuukt längesen vi träffades, vi ska åka äta mat :) mys.

Lördagen var sjyysst, Sosso kom till mej runt typ 6 tiden gjorde oss iordning och sen mötte vi Jaana och stack på förfest, massor med folk där d var trevligttrevligt. Sen stack vi ut och träffade ännu mer folk på vägen ner till samhället haha och tjaaa, d var mkt folk ute iaf som sagt... haha men en speciell kväll iaf :P haha
Blev efterfest vi kom hem kl 11 imorse helt sjuukt, satte mej iaf ute direkt och fångade solen : )) mmmm
sen börja d regna fråååån ingenstans!

Nehhä nu tkr jag emelie ska komma ! magen kurrrrar.


Järnbäradagarna

Yoooooooooooo. det blev massa fest igår , kv börja med att aisa o alec kom hit o drack vin o sånt :P sen gick dem till vita huset för att käka oo ja stanna hemma duscha o så, sen gick jag också  ner, så vare lite folk där å så. sen gick vi till frida o nicklas o festade, därefter vare öltältet ^^ massor med folk man känner mkt trevligt, roger träffade jag bland annat (aisas mammas sambo) han var rolig:D

Nu verkar d som att jag o han har gjort slut, på riktigt denna gången. Jag orkar inte med mer, och han säger att han vart o h*rat sej.. ? "för att jag har gjort det"   Jag kan inte träffa mina bästa vänner utan att d ska betyda nåt dåligt.
På ett sätt känns d riktigt bra, nu slipper jag bli anklagad för varenda grej jag gör, men jag måår skit dåligt också shit hur ska detta gå till? Jag är skit sårad längtar till ikv så kan jag ta till mej flaskan (haha alkoholist) alla säger man ska aldrig dricka när man är arg o ledsen , men för mej det hjälper.
Vet inte vad jag ska skriva mer , d svider som fan i mitt hjärta iallafall.
Jag vill inte träffa nån annan, jag känner inte riktigt att dt e möjligt att bli kär på nytt men d hade vart nyttigast för mej själv att bara släppa och glömma allt som har hänt, kastat bort mer än ett år helt i onödan. Jag har inte fått nåt bra tillbaka. Varför blir man kär i fel människor när man vet att man kmr bli sårad i slutändan? Fast jag har iofs blivit sårad under hela vårt förhållande men ändå stannat kvar, MEN VARFÖR FÖR VAD?jag kommer inte på det...har hela tiden bara fått höra hur dålig jag är,äcklig,ful inte bra för nåt,  ahh ja venne vad ja ska säga mer allt ba knäcker mej.







I tried, I tried, I tried, and Im trying
Now on the inside it feels like Im dying

If you loved me as much as you said you did
Then you wouldn't have hurt me like I ain't shit
Now you pushed me away like you never even knew me
I loved you with my heart, really and truly

Shooo

Vaknade kl 10 idag av att solen ropade på mej, (haha) men låg kvar i sängen för jag tyckte d var lite för kallt att gå ut och sola, men gick upp vid 11 tog fram solstolar och messade sally frågade om hon ville vara med ^^, vi låg och stheeekte till kl 5 elr nåt? Sedan gick vi till shell för att hämta ut min parfym och mitt smink, Sally handlade ringar på Puss mkt fina!

Åkte en runda till vmo och Ss, men åkte hem ganska fort. Orka inte med kallabalik, träffade Aisa och Alec på några cigg, pratade ut och sen gick jag hem.

Sitter i köket och äter nudlar och jag är skiiit trött. Kommer somna ganska gott inatt : )
Imon ska dt bli regn sägs det.. Hoppas inte,  återstår väl o se

Sov gott.
Puss o kram




ohh happy day!

lyckades somna direkt inatt mkt skönt. Vaknade på glatt humör min vän soooooooolen gör ju mej sällskap:D haha köpte morotsolja i gekås har kletat in mej i dt , ska se hur resultatet blir, annars rekommenderar jag cocosolja och jag har nån olja typ citron o oliv tsm som jag köpte i tunisien den e verkligen BÄST. mamma har gjort pita sitter och smaskar i mej dt.
Amra kommer snart, hon ska ligga och sola med mej dt ju inte så himla roligt att sitta ute ensam. Fast jag har tatt med mej högtalarna upp så musik har jag ju iaf :P

måste ta in datan nu, den börjar bli cp varm!!!
hörs sen.

Peace


Godkväll

Fyy vad sliten jag är.. men vad gör jag uppe nu ? jo jag skickar in massa bilder till fuji så d gör foton till mej, spännande haha d var längesen :)

Såå vad har jag gjort de senaste dagarna? Syrran Kevin o Daho var här över helgen ju, Kevin är världens sötaste varelse som finns, jag ba älskar han så mkt vill krama sönder honom såååååååå gosig han är min lilla godis bit muums :) saknat syrran också i masssooor !

Träffade Aisa en stund igår, vi satt på balkongen och snackade om allt, o ba hade d skönt. Kollade kläder på nätet med, men d faaaaarligt farligt..(för oss båda) helt jävla beroende.. Satt upp en natt nu och inte visste vad jag skulle göra, så besökte jag www.nordicfeel.se och beställde parfym (Calvin Klein one summer) och smink.. Den CK är såå fräsch, hade en sådan för 2 år sen , aså jag undrar om dt e samma lukt varje sommar elr äre nåt som skiljer sej mer än färgerna på flaskan? Hmm..

Bebe ringde igår o sa att han fått lgh, så d blev ullared igen.. haha kollade tiden när vi var i Ss klockan var då 19:19 och gekås stänger 20:00 och vi kom dit på 17 minuter, rekord! Så d blev snabba men riktigt bra köp, elr okej..vakterna fick säga till oss ett par ggr...:p haha!!

Har laddat ner boyz N tha Hood, ska somna till den tänkte jag..vilket jag inte tror för den e så rolig och då vill man ju se den:p.p:PP:.:P  <-----   ( fan va töntigt)


GooodnACht


WHAT THE FAKK

ooooh jag exploderar snart, så jävlaaaaaaaa lack! Vilken fucking människa, jag svär helt värdelöööös!? Palla sno mitt sim kort för att ettt okänt nummer har ringt mej, eller skickat ett sms? men jag fattar inte hur fan man tänker..jag menar haalo INGEN förutom typ nelly nummer o sånt har okänt när de skickar sms t mobilen man kan ju fan inte spara det nummer? aså jag vet inte jag tkr det e så fuuuucking löjligt och jag skämms för att ens skriva det på min blogg, men jag e tvungen för ahhh ...IJEQ)=#I#=!#)>10901039 IRRITERAD. o klockan e snart 4 på monnen GE MEJ SÖMN motherfucker!

Varje dag sitter jag uppe till 4-5 påå monnen pga dej och sen kan jag inte sova/äta som jag ska !! fyyfan vilket onödigt inlägg jag gör nu.

EN sak som e rolig iaf är att AMELA OCH KEVIN har kommit, precis när jag åkte hem ifrån innan idag såå kom dem , fan har inte hunnit träffa dem än PGA den cp jäveln också!

o jag är också förbannad över att polishögskolan sket sej!! Jag kom o tänka på dt nu för jag blev stoppad av polisen innan första gången...  jag var ett poäng ifrån nästa prov, fan aså hade kunnat börja plugga till polis nu i januari hade kunnat börja förbereda allt nu o shit, men nu får jag VÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTA , och kommer ja inte på kriminologi ska jag inte bli kriminell : ) haha . nej men på riktigt hur fan tänker folk egentligen?

"VARFÖR är det så mycket kriminella i våra samhällen BLABLA"! VAD FAN TROR NI RETAAAARDS
folk har inte jobb, kommer inte in på skolor går ej fullfölja sina drömmar ? jaa .... varför är dt så mkt kriminalitet i våra samhällen idiets? ah ni förstår vad jag menar..


nu ska ja koppla av och sluta vara arg, brrrrrrrrrh...

GODNATT




RegnRegn

Jag fick som jag ville igår, no sun only rain! haha jäävla men idag hoppades jag ju på sol men dt blev ännu mer regn istället. Sitter och äter vattenmelon och undrar varför inte Desperate Housewifes sänds, vare sista avsnittet förra veckan  `?

Var i Vmo idag med famo, efter sjukhus besöket så var vi i stan o shoppade.. slösa slösa det e d bästa som finns (not) men d blev massa slösa pengar för mej idag igen, byxor,klänning,solbrillor,smycken,skor,flipflops,underkläder.. oo vad dt nu var mer?

Ska packa väskan och åka in till gvd för att sedan åka vidare till skåne imon. Blir födelsedags party ska bli skoj, förhoppningsvis :p känns som d var längesen ja var på en fest nu..

aså min blogg är skiful? ja vet inte hur man gör allt sånt dära proffsigt jag kan inte ens lägga in ett youtube klipp hahaah ahh så kass e jag.. HJÄLP?

Ha en bra kväll, peace!


gammmaal bild på oss:D

Ullared

Har vart i Ullared hela dagen, handlat grejer inte så mycket men ändå mkt : ) haha.. Handlade inte massa onödiga grejer som man brukar göra när man åker till Gekås.  Man typ lurar sej själv att allt e så mycket billigare o blabla men ikke, men d hade faktist rätt fina kläder MEN sjääälvklart var alla små storlekar gone. jättefina jeansklänningar fast 40+  blä!

Sitter och kollar på sex and the city och dricker nyponsoppa mycket gott.
Lägga mej snart, ska till vmo imon med min farmor .


haaejdå.

6 juni = 1år

Idag/igår äre ett år sen du o jag blev vi : ) tiden har gått fort, året har vart händelserikt, endel motgångar men vi har klarat av allt och hållt ihop anyways. <3

Kom nyss hem , dagen börja med pizza och lite bal blev mest pizza för de som gick balen var ju så jäääkla sega såg lite bilder iaf och jag har mina favoriter , fina klänningar! : )

Sen kom zemer hämta mej med motorcykel vääärsta grym är den, fööörst var jag livrädd och nervös lät han inte köra fortare än 120 km/h och det kändes som fan har ont i nacken så mkt jag spände mej hahah men efter ett tag slappna jag av och då ville ja inte hoppa av den , jävvlar vilken kick !! hhahh
Åkte sedan till Skåne, åt mat och gjorde lite annat. Ligger i sängen nu och ska sova för imon ska vi till Ullared och handla  : )  hoppas dt inte e fint väder, inget solväder!!! för då lär jag få ångest att jag inte ligger och solar istället jag e typ solens bästa vän och den e min ! finns där för den 24/7 om så behövs :P

Gooonattttt

Te dua.





soliga dagar

haalo mina kära vänner, har vart mkt dålig på skriva ( som vanligt ) haha I know.. men anledningen till dt denna gången är att jag knappt suttit vid datorn har legat i sängen mesta dels av veckan, magförgitad javisst! fyfan vad Illllllllllllllla. har nog aldrig vart med om värre smärtor in my stomach!!!!! Men har blivit mkt bättre nu,

förutom dt har jag solat, brännt min panna dock, haha..
var på massage igår MMMMMMMMMMMMMMH så skönt d var.

Just nu sitter jag o funderar på vad jag ska göra ikväll, vet att många ska till atorp men är ja sugen på dt? Ikke.
Så vad blire... sitter o dricker vin o äter jordgubbar nu iallafall.. : )

Grattis till alla studenter förresten, fan vad jag vill göra om dt när jag hör skrik och ser bilder hahaha
vi som gick ut 08 hade nog bästa studenten ;)



C ya. peace

RSS 2.0