hmmm

Vilken jävla dag.. Tråkigt att den började dåligt men hoppas att den avslutas roligare^^, får se vad jag hittar på idag. har ingen lust till nånting egentligen, kanske ba tar bilen och åker lite haha :)
Ska ringa Mirre nu och kolla vad hon gör.


Peace

                                                        

aj aj

Ont ii huvve som fan, fördelar har sina nackdelar också dricker man och har kul en kväll så är dagen efter bajs! Och vi festade lite igår på en söndag jag vet hahah!! Vi satt hemma hos sandra ett par stycken och det var rätt trevligt, lyckades slarva  bort mina jävla hörlurar till mp3n ooooh asfkjsetkjktjgd as jobbigt ju. Det bästa var när jag och Tanja skulle sjunga, aså man kan ju låtarna egentligen texterna o så men d funkade fan inte så vi tog fram texten men det gick inte heller vi sjöng helt fel och skrattade igenom alla låtarna: )mm
Men iaf på vägen hem imorse så åkte polisen förbi oss och vi ba vinkade sen ba efter några sek kmr dem tillbaka o stannar bilen vid oss o börjar fråga ut oss en jävla massa, men dem märkte att vi inte var så sugna på att snacka med dem =P ..
Och nu e jag jättesugen på kina mat, men jag vet inte fan det känns jobbigt att bara gå tvärs över gatan haha ... ska ringa och fråga om airidas vill äta..

Ringde innan och bokade tid hos frisören helt full, o ja kommer inte ens ihåg vilken tid hon gav mej haha ..
nu äre dags att gå upp och kolla på tv, snart börjar "våra bästa år" jag tkr det e as spännande, Airidas hatar det!!!!!!!!!!!! Han tycker att det är det sämsta program som finns hihi
och såhär får håret jättegärna bli igen aså

och btw... Thanx Gzim :)



C ya.

Yo

en uppdatering från imorse,igår elr vad man nu ska säga! haha .. Vilken snubbe igår alltså jävla rasist idiot men fan va vi hoppade på han sen Mirre haahahahah jag tror jag är rätt galen när jag har druckit helt på riktigt eller iallafall om nåt går snett lägger mej alltid i när folk bråkar och har sej helt fel egentligen kanske men vad gör man inte för sina nära o kära:)
Det var rätt kul folk träffa igår  OCh henke!!!! han skulle ragga på nån tjej tänkte han och såå  säger han" men du vet att det bara är för ikväll" och hon ba total dissade honom ahahahahahaha vi ba VAAAA så kan du ju inte säga!

Aaså det här med blogg var ju rätt kul,

Och ni kommer att få se massa bilder nångång längre fram



shääät.

Höööögskoleprovet idag aså....´venne det var ju inte så super lätt, massa olika delar och grejer det värsta var ju maatten sista 50 minuterna ett tjockt hääfte ja ba whaaat ba gissade på massa! inte dåligt alls ju ^^ hahaha ..
sitter här och är låååååååååångt ifrån nykter .....................  efter högskoleprovet åkte jag hem duscha fixa mej o sånt sen skjutsa pappa mej till vmo , mirres pappa fyllde år så vi fira han ett par timmar sen åkte vi vidare till gislaved med abbe och stannade där ... fyyyfan vilken jävla hora mirre bråkade med, aså slogs som fan ju och han idioten kallade mej för grejer från ingenstans dum jäävel alltså på riktigt och han ska lätt anmälas aså shit fan vad förbannad jag är. man börjar inte slåss bara sådär på dansgovlet, inte kille mot tjej iaf :O " skjnkdgndkgndkg shiiiiit skitarg ju... och rätt jävla väck!... 
men men .... aså bilder kommer så småningom ...
 nu måste jag ju slagga !


^
Pusss på er babes


nybörjare

Shiit , det var nog på tiden att jag med skaffa en blogg, men vad fan är det här man uttrycker alla sina känslor o grejer eller vadå? haha just nu orkar jag inte babbla så mycket klockan är fett mycket och jag ska snart upp.. (7:15) ska göra högskoleprovet i flera timmar, döda mej!
kan berätta lite vad jag har gjort idag iaf, åkte till vmo för att ja skulle hitta nåt ja kan ha på mej imorgon på Mirres pappas 50årskalas och jag hittade en super söt klänning på MQ och ett par byxor och massa smink fan vad pengar jag har kastat på smink denna månaden men det är alltid nåt nytt man behöver eller vill testa och då får man bannemej göra det också:) sen när jag kom hem jobbade jag ett par timmar, sen åkte jag till mirre började kolla på en film och när filmen hade gått i typ en kvart så ringer abbe och vill ha skjuts, och ja körde han till gvd o tbx sen fastnade jag hemma hos han med massa andra, vill ju med festa men kan inte!! fan aså har ångest kommer gå skit imon känns det som... Kan inte sova pga en viss idiot. Fan va fucked aså , men människan är inte ens värd att nämnas mer det är skitsamma hela tiden.
Gissmo spelade världens bästa låt innan , och nu är jag helt kär i den! Soulja Boy - Kiss me thru the phone!
oooooooooooooooooooooooooooooooohhhh fan vad jag gillar den.

Baby you know that I miss you
I wanna get with you tonight but I cannot babygirl
And that's the issue
Girl you know I miss you
I just wanna kiss you
But I can't right now so baby kiss me thru the phone

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0