HAAAAAAAAAAAAAY!

sluta klaga fan , ja har inte haft tid att uppdatera^^, jävla spioner hahaha :) JOooooooooo jag har varit i Tunisien minns att jag skrev om det sist ja bloggade haha, och det vet ni ju redan säääääkert.  seen haaar jag ....inte gjort så mycket mer=) blivit en massamassamassa fest bara. Och jag har shoppat endel me ! woho, blivit ljushårig :)

Lite kort om helgen.
I torsdags åkte jag och mamma ner till Trelleborg. första gången jag körde bil dit ensam utan min far, waaah 180km/h nästan hela vägen d var roligt haha men i Malmö var det  feeeeeeeeeeet jobbig bilkö aså typ så 12 km eller nåt bilarna rörde sej knappt, sitta där i en timma ...det var som att åka till Bosnien alltså!

Fredag, åkte jag mamma pappa hem till gnosjö. Direkt efter plockade niina sally medina o ado upp mej så drog vi till jönköping , festade på Centrum riktigt kul :) förutom att niina bröt skinkan! HAAHAH ooooooooh.

Lördag, bakis heeeeeela dan fram till kl 9 på kvällen. sen bestämde jag mej för att åka till anderstorp, var folk hos admira, det var meningen att dem skulle t sigges men blev inget av d så vi åkte o festade nån annanstans ist:)

söndagar e aldrig intressanta!


Occccch idag så har jag och niiina vart i vmo inte gjort nåt speciellt förutom ätit på mc donalds^^ mihi.
och sagt heejdå till min zemer =(( tack för halsbandet <3


sååå nu räcker det!
 lite bilder kan ni också få se,.


Tunisienfessssttrelleee
keevo



RSS 2.0