jobb

La mej vid 5 tiden imorse, som vanligt.. telefonen ringde runt 8 svarade i sömnen det var nån som erbjöd mej jobb jag fattade ingenting fick nåt nummer som jag skulle ringa trodde hon sa jag skulle få nån assistent elr nåt ja ba jaaa okej,sen när vi lagt på ja ba VA ? Så jag ringde och det var en snubbe som frågade om jag ville jobba som personlig assistent denna veckan ut och några veckor i maj, åkte dit och satt där med min sån patient.. det var heel soft, satt kollade på film hela dan han har över 600 filmer och dem är bra också! :D nu slipper jag hyra alla nya filmer hhaha.

Elma är här, hon har färgat håret... fårse hur det blir när hon kommer ut ur duschen: ) tror det blir najs , ska in till gvd sen och färga steffis hår ska nog sola också hmmm ... kan behövas;)
Imon ska vi till Halmstad :) rätt många...skulle jag tro?

men nu så tkr jag att elma ska komma ner:D hihi




   sötisar!! mwaaah på er


happy day

Gårdagen var skit kul, förfest hos Hanna med massa kul folk sen gick vi ner till puben .. Där var det också as massa folk! shiit alltså, hhaa sen åkte jag , elma ,gissmo o jimmy vidare till gvd. Steffi hade fest och där var det också mkt folk :) trevligt massa dricka o snack ,

nu sitter jag och väntar på att bli hämtad, jag har lite ont i magen me=/

jäbla skit. .

EY

Jason Miller ft Akon - Sucker for love !!!!
fuck va bra.

my dude

sköönt.

Kom nyss hem, vart i jnkp hela dan ju... fan va underbart det var måste jag säga! men vilken snuskig gubbe eeeew.. Middan var skit god :D och jag kommer ha fetaste träningsvärken imon,
Nu sitter jag och äter lite nötter mitt i natten , ska snart borsta tänderna och sova.. ska till tandläkaren imon, helt i onödan fattar inte varfö? cp.  sen ska ja och sandra till arb.förm. vi har fått jobb:) wohooo ..
shit, alla ba snackar om att resa utomlands nu hela tiden. och jag blir helt pepp på det hahaha. Sooo Cmon nån!

tomorrow , will be good.
nattii natttii


And you , thank you!:)

I sure do love u

:)

väntar på att pappa ska komma hem, så jag kan ta bilen och åka till jönköping:)
jag längtar såååå hahaha jag o massage går ihop som fan ju,






fy va pinsam .....

viva

denna dag/kväll/natt (haha)  har jag spenderat med lilla Elmutt . Resa ? ooja:)
Kanske en kryssning nästa helg, fyfan va najs d hade vart, vi fårse ... yeyyy.


puss


klockan e strax 3 och jag ska upp om ungefär 7-8 timmar
för att sedan åka iväg till jönköping, ska jpå lyx grej, spa relax nåt, massage å restarurang. hihi
´faaaaaaaaaaaan så skönt!!!!!!!!!!
  <3


godnatt gullunge.

what the hell.

så fucked up situation, hur fan kan man bli så psycho? You did me wrong. ville aldrig att det skulle bli såhär, det slutar så illa:( du ville att det skulle få ett slut.... Och nu när du mår så dåligt mår jag fucked up också!!!! Kan inte förstå varfö du gör och säger vissa saker sen tar tillbax allt och tror att allt ska bli bra? Det kommer inte hända igen, FAN va sjukt allt idag ohhhhhhhh. aså vissa människor tar död på en psykiskt! fan aså... 

Shit we gotta live with the fact we did eachother wrong forever



http://www.youtube.com/watch?v=qxQgoD0Yfuo

Ring my bells.

Har en ny favvo låt , Ring my bells med Enrique Iglesias! bääääm..  älskade låten direkt!!! Haha , har skrivit det överallt nu .

Var en sväng i jnkp igår igen. men det var inte lika kul som iförrgår, folk flippade ut o grejer! va i helvede....
grillade idag igen med näänys family + mycket mer folk denna dag . sen spela vi massa brännboll och jag har sträckt mej som fan överallt fuck vad ont! hahaah ..

ska snart åka iväg en sväng,
byyyyye

Hooooooooooy

hellooy ya! Kom hem nyss från jönköping, det var riiiiiiiiktigt trevligt där :) träffa masssa gamla vänner från gvd. wääääääääääääääääääääääääääääy,  jävla bas måste jag säga! hahahaa ..
fan vad jag gillar dej Elma , : ) det har varit fest hela veckan och fyfan vad kul vi haft. Brasan i gvd var sjuk hihi men fet,

Har vart och grillat i vmo idag med Näääääääns och selma OCH nänys family + massa andra ,

Jag e lite seg på att skriva här, men fan det händer så mkt att jag inte orkar ju ..


men ey... fan va skönt det känns att inte tänka så mycket på en o samma sak hela tin gång på gång, mår såååååååå jävla skööönt nu utan att övedriva.



PUSSYCAT DOLLS - Jai Ho

Catch me, catch me, catch me, c'mon, catch me,
I want you now,
I know you can save me, you can save me,
I need you now.
I am yours forever, yes, forever,
I will follow,
Anywhere in anyway,
Never gonna let go

_____________________________________________

vafö vill du vara med dem, vafö ska du vara sån?
vafö då när du kan vara med mej lilla shooorty ?
förstå att dem e smutsiga för mej, dem e luffare för mej lilla shorty. ahahahah fan va sköööön


gooooooooooooooooooooooodnatt ,
ye


söömnigt

Jobbat ett par timmar ikväll och jag är rätt sliten fast ja ville fan egentligen till parken ikväll ju.. sitter nu hos sandra och äter glass mitt i natten hahah .. ska nog dra hem rätt snart, behöver en riktig låååång sömn..
Har kommit fram till att jag måste börja träna igen! Har blivit kass som fan i hela kroppen ju =) helt klen hihi..
fan är det bara jag som tycker det e fett kallt hela tin?
cold as ice!!! hahaha

XoXo .

shiit.

Klockan är fan mycket nu alltså, vänt på dygnet helt har jag gjort inte bra alls..Men jag måste uttrycka mej nånstans. Jag är rätt pissed nu, hur fan kan en människa vara så jävla elak? Aså man gör allt, skyddar ställer upp försöker göra så gott man kan liksom ... och vad fan händer sen? 

Bad om en liten tjänst..ikke, liksom tack för dt.
Tänker bara på dej själv,
men helt ärligt talat................. fuckit.




Ännu en sömnlös natt..

soligt värre.

Familjen Cehic är hos oss och hälsar på, har haft hand om Kevin hela dan, fan va söt han är! och vi tror på allvar att han tror att jag och amela är samma person, att jag också är hans mamma hahaah=) han blir helt förvirrad när han ser oss båda och det både är och ser skit roligt ut. 
Vi har vart och grillat vid sjön idag, hur fett väder som helst och god mat med:) mmmh!

Känns som att det var as längesen jag körde bil med, men d var kanske 4-5 dar sen .. när ja satte mej bakom ratten idag kändes det som den dagen ja fick mitt körkort ( nästan ) hahaah..
O vad gör jag nu? Hmmm , tittar på när airidas gissmo o pajtim spelar guitar hero!! ja vet inte vafö men jag tycker faktist inte det är roligt att spela=) mmh kanske för att jag suger?


dags att gå hem snart o sova...
godnatt,

mmm

som att bli våldtagen.
whaaa?

:)

Hey! Idag kommer Kevin Amela o Daho , oowwwh vad ja saknat dem .. Men jag vet inte riktigt hur det blir ikväll, om jag ska till tones,parken (gillar inte Agnes) men ändå.. eller jobba? tror jag stryker jobba ändå haha - 
Shit snart måste jag bestämma mej för vilken utb. ja ska välja ooh fan va jobbigt! Halo jag trodde ju det var skillnad på högskola och universitet , men det är det visst inte.. universitet har ryktet att vara finare eller va det var han sa haha ...

ska gå och möta Airidas nu ,

byebye.




haalo

vilken konstig helg men rätt rolig ändå ju, fredags var det fest förfest hos sandra med massor med folk sen Harrys. alllt började skitbra musiken var bäst men fatih var sämst dj musiken kom igång när jag mirre o nån mer fick taa över :P .. anyway jag gillade sällskpet osv. sen drog vi iväg till vmo, träffade massa trevligt o skumt folk .. kvällen var lyckad fram tills vi skulle åka tbx till gnosjö på efterfest, när vi kom fram fuuuuuuuncck. ja kände mej heelt skum allt blev helt plötsligt så jävla jobbigt och konstigt hjärtat slog på 150 km/h ...ville bara hem till airidas. när jag kom dit haan märker också att det är nåt konstigt, iaf kunde inte sova ingenting allt blev bara obehagligt, och dan efter också fram till kvällen kände jag mej konstig, jag vet inte vad det var men att det var mer än alkohol jag fått i mej lätt, tycker det är sjukt att folk gör så mot andra människor o att man själv inte är medveten om vad fan det handlar om är förjävligt! nu har jag lärt mej en sak iaf...aldrig ta emot dricka från nån annan!!  nog om det fan mår dåligt ba ja tänker på det..

Igår hade vi grillkväll hos nääny. massor med korv och kyckling yams:)
jag o airidas gick hem rätt tidigt för att sova. men hade lite problem med det också, heeeelt jobbigt han somnade helt lätt och för mej tog d massa tid, men till slut lyckdes jag med.

Och nu mår jag som jag ska, idag har det inte hänt så mycket vi tog en pizza tidigare idag, träffade Phuc han är hemma på permis:) kuul.. o så gjort slingor på Gzim ^^, o jag lyckades wohoo . jag o airidas o abbe spelade lite guitar hero med men jag får bara damp när jag suger:P ......blaaaaeehh!!!  Nu sitter vi och kollar på yes man (sett den innan) vissa har somnat....


men nu är det dags för mej med att lägga ifrån mej datan o titta på jim carey.
hejdå you.
PUsss o kraaam


Festis.

Första kvällen jag sitter hemma sen i lördags typ, jag är asssssss sliten blivit för mkt nu aså!!
Var en sväng i vmo med morsan innan handla lite,  å så var jag hos frisören men hon tyckte jag skulle vänta med att göra slingor för d fortf var lite slitet o jag ville inte klippa bort det slitna haha för då blir det så jääävla kort igen, det gillar jag inte! så får väl vänta till sommarn iallafalll DAMP.   However, sitter nere på mitt rum och fryser som fan har på hårfönen för att värma mej lite och trött blir jag av den på köpet också det är rätt gött, ja förstår inte riktigt men jag gillar sånt ljud typ som dammsugare o sånt hahaahah .. förr somnade jag alltid när mamma dammsög tyckte det var as skönt:D Ibland har jag somnat av att hårfönen blåst på mej i sängen med helt sjukt kunde ju börja brinna elr nåt juuu hihihi ....

Aså ibland tycker jag att det är skit jobbigt och tråkigt att d blev som d blivit. Men det är inte så att jag går tänker på det varje dag hela tiden, utan bara när jag ser..  men det gör inte så mkt egentligen :) ..


Imon fredag igen, vet inte riktigt hur det blir då softa eller inte ? mja, det blir nog inte!!
så måste gå sova nu så jag kan vila ut ,


shulilu ^^

Fan vilket undeeerbart väder aså, försökte gå en runda innan men fan fick så jävla ont i huvet haha som det kan bli... Ska snart träffa Bääängalo och Abbe, han vill åka ut till sjön så vi ska hänga på:)
senare ska ja träffa Nääny och vi ska äta på den nya pizzerian, börjar bli stammis där nu alltså men jag säger det SKIIIIIT GOTT är det yuaammi!!!  
Saknar lilla Kevin massa nu, funderade på att dra till skåne idag men sen kom jag på att jag har tid hos frisören imon så det går ikke =/

shit tiden går, måste fixa grejer nu annars blire alldeles för stressigt .

Airidas , jag älskar dej.. puss på dig
=) Tjaaaaaaaaarrå

ayyoo

träffat mirre gzim o fatih idag, drog en sväng till vmo åt mat:) mmmhhh .. hahaha
mirre ba blev helt chockad 2 ggr eller nåt.. heeeellt sjukt kul huhu,,
och just nu sitter vi några st hos sandra och ba skrattar och det e med rätt kul:D


hihihihhahahhihuhyuhuhaigj heejjdåå =))
pussa

RSS 2.0