Smålands Gangster

Eller? nee det e han inte , tkr ba ....fruktansvärt TÖNTIG!

NellyPaket

Jahopp, fick mitt paket idag men inte allt jag hade beställt fan vad det alltid ska krånngla dååå. fick mina linnen och mina hedvig skor men dem var för små, ja har ett par svarta i st 36 och dessa rosa var för små i den storleken... ska ge bort dem, beställde ett par i babyblå nu istället haha.. men fick inte mina Marble , varken dem vita eller svarta.... dem svarta hade dem inte ens på lager nä ja beställde men dem fanns ju på hemsidan, korkat jag som ville ha på mej dem i helgen: ( får hoppas att dem vita kommer imon iaf, beställde inte dem samtidigt..
Å nu vågar jag inte beställa dem i mocka för tänk så skickar dem de skorna i skinn till mej också.. humhum, krångligt värre.

och mina converse har fortf inte kommit :@@@@@@@@2
ska skriva mejl till dem igen,


jag tycker denna kvinnan är den vackraste i väääärlden !




Godkväll

Hej min vänner o ovänner"!
Körde nyss hem Nathalie , vi har kollat på en jättebra film "the last song" verkligen sorgsen.. blev tårögd vid flera tillfällen aaww.

Beställde ett par till skor från Nelly idag.. så jag kan ha både svarta o vite:D

nehä nu ska ja smsa Andelina o kolla om wonderwoman sover haha !

gonatttttttttö





OCH JAG SAKNAR AMELA ! träffade hennes i lördags senast :(!!!!


Nelly.com

Jaha då har man trillar tbx i sin gamla vana igen.. beställt grejer från nelly precis nu och jag får liiiite ångest, men vafan det var längesen jag beställde kläder/skor...
Vart fan är mina converse skor ? Beställde dem i juni nångång på LaRedoute och dem har fortf inte kommit öhhhhm, skrev ett hat mejl till dem innan haha vafan så länge borde man iiiiiiiiiinte vänta jag blir så arg..

Iaf idag har jag beställt
Ett Linne , Ett till linne (fest) , höga platsåskinn skor , och ett par tygskor... helt onödiga grejer egentligen men känns som att jag behöver lite nytt i min garderob.. dags o rensa den snart igen känns dt som!

Igår var jag faktist ute o sprang , höll mitt ord!!
vet inte riktigt om jag har träningsvärk än, för jag har inte vart uppe ur sängen än höhö.

Men nu ska jag gå upp och ääääta, är skithungrig



Laaater..


Inte damp

Har ikke damp längre det gick över för nån timma sen.. :)
Hämtade Sofie på stationen igår runt 9 tiden på kvällen , körde förbi poliser som stod på andra sidan medans jag pratade i telefon (förbjudet) haha ja ba shiit. får ju inte bryta mot lagen! Sen körde jag en omväg till Konsum tänkte ahh här borde dem ju inte stå , o precis utanför vita huset , vägen in till konsum stoppar han mej!!!!!!!! o ja kom på att jag lämnat plånboken hemma inget körkort inget id kort ingenting.. omg böter!

hejhej körkort och blabla nåt.. ja ba ehh, jag har inte det med mej.. Nehä, namn adress osv, så kolla han upp mej vems e bilen? pappas... ja ba omg HAHAHA JA blev så nervös att ja till o med tog av mej bältet! tänk så hade han trott att ja inte hade bilbälte heller men iaf.. Han ba egentligen är det böter men jag låter dej åka, jag ba OSHIT! tur.

Nu är jag hungrig ska gå upp och dricka mitt Slim fit te och koka nudlar !

Inatt funderar jag på gå ut o springa faktist ! så när det e mörkt och ingen ser mig..
Hahah : )



:@@@@@@@@@@@@@@2

FETTT MED DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!

Herregud

ohh din lilla fuling, när man ändå kommenterar ett inlägg våga skriva vem du är också;) jävla mes! eller iofs jag vet nog vem du är men du har alltid vart en cunt! 
men whatever , palla ingen energi för såna småsaker.:) var ba tvungen o ta upp det,

Helgen har vart sjukt bra! Efter ett par öl hemma i fre så dök äntligen Andelina Sanne och Louise upp, vi hade kul på vår lilla förfest i bilen påväg till gvd/hp , jag o lo kan ha vart lite elaka mot nån....
Men iaf på chappen var det massa folk man känner tänk va många vi har fått att åka dit :D hahah värsta stället nu ju, ;p i helgen e dt bartömning så det lär ju komma ännu massa !

På lördan hade ju Aicha o Alec sin inflyttningsfest , mycket trevligt, sjukt roligt folk :)

Inatt fick jag ett vidrigt samtal, liksom lägg av varför ska vissa ex vara så jobbigt omogna ?
Aså kom igen jag är så sjukt tröttt på dej, du bara gör bort dej själv hela jääääävla tiden!!
:)

nu ska ja inte gnälla mer ,
faan jag vill ner till skååååååne ju men vet ju ingenting om d här med skolan än och
nu har jag ännu en anledning till att åka ner dit lite oftare!



paaaaaaarty

Jaha då var det dags igen : D sitter på mitt rum dricker en bärs i väntan på att Andelina ska komma hämta mej så ska vi åka vidare för att hämta Amela för att sedan åka på förfest blir helt sent men aya vad gör man inte:p
ooh myy det var 2 veckor sen ja drack öl och det smakar guld ! Norrlands Guld-

Förfest i Hillerstorp sen ska vi till CHappen, och kanske värnamo efteråt, bjuden på fest där 2 faktist :p

jaha nehhää , ha en bra kväll

Pussss o kram



Frisören

Idag var jag och mamma hos min efterlängtade frisör, gjorde ljusa slingor i min utväxt ^^, och brunt under luggen och en slinga på vänster sidan, klippte min lugg var skiiit nöjd med allt innan nu börjar jag sakna min långa lugg : ( helvete. tur att mitt hår växer som ogräs bara , mamma klippte sig riktigt fint också
Klippte i löshåret lite med, haha det var så kul när vi skulle platta det min frisör ba

"Ditt hår var mycket lättare och platta"
"jag" ahh... fan va konstigt ?
"Frisören" meeen ooh plattången är ju inte ens på, vilka blondiner vi är!!
hahahaha  :) knasigt.



Har badat i lite brun utan sol idag med, måste fuska nu när vädret suger och jag har blivit blek!
Bad pappa om hjälp... PAPPA KOM O HJÄLP MEJ , han svarar nej, jag : VAAAAAFAAAAN , han säger men jag vet inte ens hur man gör? "Jag" vaafan det e som en vanlig kräm , pappa : men vad e detta dÅ? jag BRUN UTAN SOL !!!!
och pappa svarar... vaa det e ju inte ens inne längre ja ba HAHAHAHAHHA vaaa ?

helt skön:D

IMON äntligen fredag, ooh va dagarna går fort.  På lördag har Aicha o Alec sin inflyttningsfest ska bli spännande o se deras nyrenoverade lägenhet:D:D

SKa titta på grown ups snart, verkar vara rätt rolig. ska va onyttig som vanligt, köpte popcorn och en flask cola bäääst.

men fööööörst ska jag gå upp och ge min mamma o pappa varsin puss bara för jag älskar dem så mycket!



Nudlar&Toast

Nudlar o toaast e min nya favvo, sitter och äter det nu klockan 3 på natten=D
jippi vill man gå upp i vikt så gör man det liksom... : )

Så vad har jag hittat på idag.. Var en runda i gvd med pappa, han var hos optikern fixa glasögon o jag bokade tid för en synundersökning. Måste ha intyg igeeeeeeeeeen för polishögskolan! ska söka nu i september igen :)

När vi kom hem bytte vi om åt lite mat , sen åkte vi upp till min faster +famillj som kom hem från balkan igår kväll, fick lite presenter och en hel del skratt:D Min kusin Adnan och Ajla är bäst!!!!! finns inga roligare syskon<3
Sen åkte jag hem gjorde mej iordning, messade Andelina och vi möttes i Hp för att sedan åka till en viss E och kolla på film, vi blev ganska många där men vi hade kul..
"Till sanne mo lou" whaaaaaaaaat ?? hahahaa världens konstigaste sms av Andelina hahaha vi dog av skratt.

IMON ska jag äntligen fixa hååååååååret goood daamn vad jag har längtat efter en förändring!!!!!!!!!!!!!!!
får se hur mkt förändring jag vågar haah: )

godnatt sweethearts

ps you're an assshole.



Diet

Vill ni gå ner i vikt eller typ banta , kan jag rekommendera detta teet! Redan efter ett toabesök kommer ni känna er 2 kg lättare ... men d inget o leka med !







Enjoy.



Skola ?

Har ringt till Växjö högskola nu , pratade med en som inte visste så mkt.. haha o nu vet jag ju inte mycket mer än det jag redan visste ändå?
Ska ringa om en halvtimma igen o få mer info,

Blev en liten träff med Mirela på Mc Donalds igår innan jag åkte hem. Men förhoppningsvis kommer hon till Småland nästa helg :)!

När jag kom hem igår så kom Sosso , vi glodde film och åt massa gottigt^^, lagade mat ba mixade ihop massa grejer . Snabb makaroner gräddsås kalkon grej och chapmijoner det var ganska smarrigt faktist :p
Vi satt och aaaaaaaasgarvade åt en viss E också , omg omg omg.. sen börja vi också OMG , : ) haha vi somnade runt 4 imorse kanske? och gick upp vid halv 11 , då e man trött... o df ska ja ladda ner en film och sen försöka sova

YES YES YES MIN FRISÖR E HEMMA !!!!!!!!!!!!!!!!
HAR BOKAT TID HOS HENNE NU :D , överlycklig ? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
men vet inte riktigt hur jag ska göra med håret.. ljusa slingor ja det ska jag, men ska ja lägga
i lite brunt  ? fakk , hatar att jag är en sån med beslutångest vad det än gäller..

:D



mina flickor Amela O Sofie

Trelleborg

Shena , d var längesen ja var uppe såhär tidigt? elr vad man nu ska säga.. har blivit väckt 25 ggr ungefär sen klockan 8 på morgonen men det gör inget för Kevo ba lägger sej på mej och myyyyyser!! så goooooosig e han ,

Jag sov heeeeeeeeeeeeeeela vägen till Trelleborg, orkade verkligen inte hålla ögonen öppna och jag minns inte när jag senast sov i en bil jag brukar inte kunna dt.

Kevin åker runt på sin motorcykel och det e as irriterande ljud! haha
Vi ska åka hem idag, men funderar på att ringa Mirela innan jag åker : )






Beebbi sover



Mina fina

sova eller?

Ohh shit klockan e över 6 på morgonen, o ja ska upp klockan nio om typ 3 timmar då alltså och åka till skåne och till trelleborg tar det ungefär 3 timmar........... Hur fan ska jag orka det?
Vi har vart på sigges ikväll, det var jäävla drag, trevligttrevligt... Ibland gillar jag falska människor!! hahha ... ba tvungen o säga det, fan va folk kan va fula ibland,  men jag ba håller meed dem  o ler : )  efter sigges efterfestade jag o Hanna lite , blev en runda ute och ett lååångt samtal med J som precis kommit hem från Turkiet, faan jag vill också dit, men kanske i september?  Då äre fortf varmt där, var ju där för 2 år sen i september månad med syrran o comp efter deras bröllop, de bjöd alla 15 pers på resa dit, man kan ju inget annat än tacka o njuta ?

Igår var vi på chappis som vanligt jag o min galna brutta amela , vi är sååååna själsfränder. oooja!

men nu måste jag schlaaaaaaaaafen, annars kmr ja aldrig orka gå upp imon, men jag måste för jag ska åka och träffa KEEEEEEEEEEVIN OCH AMELA"1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gooooosshll

nnehää gonatt, elr godmorgon?

Godkväll.

Jag o Sally har vart duktiga idag och ätit pizza mmmmmmmmmums!  Sen kom min Amääääela hit och vi satt och väntade på att våra HP dudes skulle komma och hämta oss, vi åkte ut och nattbadade härregud va kallt det var.
Never Again.

Nu har vi ätit lite granna, ska se på film och äta ännu mer....
hahaha : )


Assssååååå , fan va pinsam tjej... Jag skämms över dej :O
gud att du sjunker så lågt? egentligen tkr jag bara det är rätt åt dej
men samtidigt man kan inte tycka annat än synd om dej , men du har dej
själv att skylla jag svär. Lär dej av dina misstag nångång !



Nu går jag,
hejdå.



Pastasallad

Sitter på balkongen och äter min goda pastasallad. Solen går i moln hela jävla tiden inte kul alls, blir arg solade typ max en timma o nu får jag inte sola mer...

Vaknade på fel sida idag med , och pga EN person har jag dampat på andra folk :(, asåå att en människa kan psyka ens hjärna såå! Det e helt fel,

Payback is a bitch.

KEVIN!!!!!!!!!!!!

Fan ska ni komma hem snart ? Längtar ju ihjäl mej efter min syster och Kevin , de har vart borta i 4 veckor nu.. Lååååååång semester , jo tack! Men imon elr övermorn åker dem hemåt :D:D:D:D:D

Miss you soooooooo muuch!



Nyttig?

Det här med att vara nyttig fungerar inte bra för mej... haha har precis ätit pizza fast åt bara en sliiiiiiize bra va? Har vart och köpt chips o popcorn också..... Men man måste ju när man kollar film? Jag är en sån person som inte kan kolla film utan att tugga på nåt. Ja ska titta på Jalla Jalla , vet att ALLA har sett den men ja har inte det.. sen har jag massa andra ja kan titta på också, jag ba tittar film heeeela dagarna/nätterna ;p men finns ju inte så mycket annat att göra i detta pissväder.

Nu ska ja sitta och skratta:D

PUssheyy

RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN

Idag börja Ramazan , och det innebär att vi muslimer börja fasta och får inte dricka alkohol äta vad vi vill och inte ha sex. Jag kommer inte fasta iallafall, det är en sak som är säker jag ett matvrak fungerar inte så...tyvärr,
Och vi som skulle ha värsta festen i helgen............. aya ,

Vaknade klockan 3 idag fan vad jag sover det e helt sjukt , klädde på mej borstade tänderna satte mej bilen körde ner till vårdcentralen, äntligen..det var på tiden att få det löst!

Kollade på sex and the city 2 inatt haha den e ganska grym faktist äääälska Samantha hon e så jävla skönt skadad!!!



Ska snart hoppa in i duschen och fixa lite hårinpackning.

Asså min frisör har fortf inte kommit hem , jag blir galen på henne..
Jag färgar mitt hår snart till brunt ? eller....






Eller kanske supervit ? hhaha





MondayCLub

Godkväll!

Åkte till Halmstad igår, helt oplanerat.. Anela skickade sms fråga om vi ska åka.. o ja ba tänkte okej varför inte, sen vare bara fixa med skjutsen o d löste sej ganska fort , min vän Ado och hans bror var med sugna på att åka dit så det blev vi 4 , jag o Ado satt och förfestade i bilen d blev lite galet hahah mkt goda skratt. När vi var där träffa vi massa folk hemifrån vilket också var trevligt blev några drinkar därinne med, (lite för många) ush! Ja var tydligen kaxig mot nån kille så han idioten kastade ett fett drink glas på mej och stack därifrån jag var för katastrof att fatta vad som hände.. Fattade inte vilken bula jag hade, eller att d gjorde ont, inte förräns vi var tbx i Gvd hahaha . Påvägen hem stanna vi för att käka lite mat, ado deckade och vi andra satt och sjööööööng som galna. Ahh Minnesvärd kväll iaf ! tack <3


Idag när jag kom hem gick jag ner och la mej i sängen direkt har laddat ner maaaaaaaaassa filmer.

Fighting
Inside Ring
Farsan
Sex and the city 2
Love at first hiccup SÄMST är den.

nu äre bara sätta igång en och kolla.. börjar nog med farsan
alla snackar ju så bra om den o jag har inte sätt den än .. haha



Jag typ saknar dej?¨
nej , får inte hända...


Adioos.



Anela Sead Jag och en suddig Ado


A brand new me

Godmorgon? nee eller det e dt ju inte men för mej äre så, vaknade för cirka 30 minuter sen fan vad jag sovit gött. Ska strax upp och göra min efterlängtade sallad sen ska jag ut och gå , måste sätta in mp3n på laddning så jag kan lyssna sönder Shakiras heta låt - why wait for later !

Jag måste börja träna lite lätt på riktigt, snart e sommaren slut och till nästa sommar ska jag vara vältränad mer än någonsin hahaha.. noot!

nu måste ja röra mej!

Peace


one more....night with you,

UntzUntzzz

SHaaaaaaaaaaaaaaaaae!  Hur ska ja börja , helgen kanske? aakhej, fredan var skitbra förfestade hos Aicha..o vilka var vi? Amela,Sally,Sosso,Aiich och jag + en styck Victor. Åkte vidare på en annan förfest i Hp hos Natha och där vaare folk. Sen till Chappis och det var galet. Vi hann vara där ett tag det stänger ju så jäkla tidigt GILLAR INTE... Efterfest i Hp,, sen till ett tredje ställe och sen var den kvällen schluuut.

Soooooooova till kl 8 på kvällen i Lördags, sen var d bara att sätta igång igen.. Förfest hos mej, sen blev vi hämtade och chaaap igen haha riktiga fans av chapparall är jag o amela.. NO shit ! Ännu en lyckad kväll med min pekmez.

Jag har fett ont i mina tummar , men vaafaan varför? ingen aning.

Har kollat på film med Sallan idag, Law Abiding Citizen den var skit grym faktist.
Har suttit och skrivit upp mej på lägenheter i Växjö också... woho , loggade in och skulle se om jag fått nåt nytt från skolorna , och som det ser ut nu så kommer jag börja plugga: ) förhoppningsvis!

Imon måste jag börja träna, känner mej som ett fläskberg mhaha=D
och det känns inte bra.
Och det hjälper ju verkligen attt äta 2 toast såhär sent på natten, bra kämpat minela..

nehä. Gonattt



Sally Nella Amela Aicha Sosso



naaasty.. haha ;D

2 veckor sen sist.

Jag är kass, jag vet.. Men det blir så när man har fullt upp :( heemskt! Ikväll sitter jag bara hemma och tar det lugnt, har ont i huvvet och jag orkar inte göra något annat än att bara ligga i sängen känns det som. Har sovit kassst. Folk ska festa ikv fester lite överallt men oooh jag både vill men ändå inte, fårse lite senare hur det blir med den saken om jag drar nånstans: )
Meeen iaf.. Vad har jag o Amela hittat på för bus nu under senaste tidn? festfestfest hela tiden galna, jovissst!
Har blivit mkt chappis för oss vi har blivit riktiga CowGirls : ) HAHA .

I måndags var vi på sista ClubMonday, blev inte så mkt dans för oss iaf.. vi stod mest i baren o fnissade, : ) som det kan bli.
Lååååång efterfest , och ingen sömn alls (knappt) . "Baaaa'rrrra såå fuckd up! 

Höll på beställa massa kläder innan , men det var nåt som sa NEJ Minela gör de inte... och ja ba OKEJDÅÅÅÅÅ måste få bort mitt beroende. Men funderar starkt på att åka nånstans o handla..ohhhhhhh

Sökte lite jobb med, har ju vart arbetslös i månader nu och det känns som att det e dags att börja göra det. OM jag nu inte skulle få min plats i Lund , men har iaf sökt jobb i skånetrakten. Hoppas på det bästa!
Men som sagt viiiiiiiiiiiiiiilll ju börja plugga vafan:'(

Och har fet ångest för att jag inte följde med ner till Balkan fuckfuckfuck. Å nu känns det försent att åka, elr jag vet inte? Åker jag typ nästa vecka kan jag komma hem i slutet av månaden.. ahh jag ska kolla flyg nu. PALLA buss , sitta jätte nån svettig gubbe nej tack.

Aså jag tror jag är förvirrad.. No doubt, :O ¨
okeyyråå.  Ska gå nu ,





RSS 2.0