sjuk?

Jobbade idag från 7-14.00 skit jobbigt, för jag har nämligen blivit sjuk! aså det e nåt konstigt för varje gång ajg har nytt jobb så blir jag alltid sjuk , måste typ vara ångest? hahaha . iaf efter det gick jag ner till apoteket köpte massa olika tabletter. imon är jag ledig hoppas på fint väder!!
Solade efter jobbet ett par timmar , jäävla! :) 

var ute och käkade glass med Ajla framåt kvällen, vi hade räätt så tjaaaa roligt, min lilla kusin...
Sen träffade jag Ar . hyrde film (igen)haha och så.. den var rolig, speciellt början " Excuse me, Can I get a cup of cafe,Black!!! o han ba svarar " Can't u see we talkin¨, white? " hahahaahah .. jag doog! värd att se...

Nu har ardi åkte hem, och det känns heeeeeelt tråkigt och ensamt utan han ....
och jag hoppas verkligen på fint väder imon! nehää fan nu börjar jag bli täppt i näsan.

Godnatt..
fan vad trött jag är.. men inatt ska ja ta igen all sömn jag missat!


:)

Midsoommar var trevligt, tkr det e för överskattat bara. var en sväng inne i halmstad, ahh skit mycket folk! blabla ,

Fan vad lycklig jag är nu!!!!!!!!!!!!!! Ja trodde att jag skulle jobba hela sommaren, och vi som har planerat att resa så kollade jag på mitt schema när jag kom hem imorse och jag ska bara jobba 4 veckor såååååååååå skönt, jag ba yes yes yse då slipper jag försöka ta ledigt och krångla. Nu kan jag dessutom vara borta i 2 veckor : )
men vart det blir.... det vet jag inte än, haha


ussh nu ska jag snart iväg och jobba, min hals gör skit ont , kanske håller på bli sjuk?
Hope not. för nu vill jag kunna jobba mina 4 veckor haha ...




Midsommar

Träffade elma igår vi hade värsta talkytalky. saknat henne massor! Får fira midsommar utan henne :( bläää.... Hyrde film igår som jag och Ardian skulle se på, vi började kolla på den men den var jääävligt lång så vi ba sket i den haha, men nu har jag kollat färdigt på den, jag tyckte den var mysig:)



Snart måste jag börja göra mej iordning tror jag, ska iväg till Halmstad men vet inte vilken tid......? Men tror vi åker runt 6-7 tiden och klockan är nu 4 fan va tiden kommer gå sakta bara för jag vill att den ska gå fortare!
Ha en bra Midsommar allesammans.
Puss


Wzuuuuuup

vad jag känner mej seg.. vad händer? Har jobbat i veckan, på rosendal..sommarjobb heeeeeeeeeeeela sommaren, skjut mej! men blir en sista minuten nånstans ändå:)

Åkte till Gbg igår igen, fast inte shoppa denna gången vi hälsade på semirs syster och hennes man. Jag Ar Semir Steffi och Admira.. vi hade kul :) jag tkr göteborgare är skumt folk? blääää.

Imon äre midsommar , vi är ett gäng som ska åka till Halmstad och festa där hela helgen, förmodlingen lär det bli jävligt kul,.


nu snart kommer Elma, var sjuuuuuuuuuukt längesen vi träffades! goosh. men vi är rätt upptagna båda 2 haha , Business! :P  sen vet jag inte, kanske gvd om jag orkar. har varit där i fleeeeeeera veckor
Träffade phuc och mirre för nån kväll sen,var också riktigt längesen jag pratade med dem.

nu orkar jag inte skriva mer:)
Have a nice day. Puss


AAAAALO

jävlar.. aså jag orkar inte skriva sorry! har varit rätt upptagen med. kan uppdatera er lite kort iaf, hmmm studenten var kalas kul! och hela veckan har jag varit i gislaved, spenderat tid med min gullis:) I torsdags var vi i Göteborg och shoppade massa.. I lördags åkte vi ett par stycken till Laholm, ardis kusin tog studenten så det var fest för henne. D var lite pinsamt att vara där ( i början iaf ) alla tjatade massa ,ville att jag skulle dansa med dem och till slut så ställde jag upp haha albansk folk dans ... ahh nästan som våran :)! haha men anyway, sen åkte vi vidare till Båstad var inne en stund på madison var alldeles för mkt folk, tog nån drink sen åkte vi hemåt igen (gvd) ..


 studenten.





nu sitter jag hemma och är deprimerad för att jag ska jobba imon!  fan va tråkigt, har ångest! varför ska det alltid vara så? haha från 2 till halv 10! blääääääääää, hade hellre jobbat morgon. USH!




shit.. vad bra det här känns!
pusss R <3

Uppdatering.

jävlar va längesen d var jag bloggade. och det har hänt mycket på en vecka men jag kan berätta om helgen iaf, först i torsdags började vi med att kolla på Aisas och Sallys bal typ super vackra! sen började festen, jag melissa o niina åkte till hotellet satt där och hade rätt trevlit tills jag skadade min axel blää!,



På fredan skulle vi åka till jnkp, men jag kände det att jag behövde åka till sjukhuset för min axel blev värre, åkte till vmo sjukhus fick inte sitta mer än 20 minuter innan läkaren kom och hämtade mej annars brukar man få sitta och vänta i 5 timmar typ. han undersökte hur mkt ja kunde röra min arm o sånt sen fick jag röntga och dem kom fram till att det inte var nåt brutet utan det var mer som en sträckning mellan axel och nyckelbenet som ett stort blåmärke och han sa att det kommer göra ont ett tag, och jaaa det gör fortfarande nästan lika ont. men det går över:) jag är ju stålmannen! haha

på kvällen vare fest igen, förfest hos rickard i gvd med melissa.. vi hade riktigt galet kul? haha .. asååå jag kommer inte ihåg så mkt av den kvällen........ inte mer än att filip kom och hämtade mej satt och tjatade som fan och sen la jag mej och somnade riktigt djupt........

när jag vaknade på lördan åkte vi till gvd för att kolla på karnevalen och dem var riktigt bra årets treor..



på kvällen var det parken som gällde, förfest hos sebbe denna kvällen och det var massa folk trevligt trevligt.. och på parken var det fulllt. vad jag minns? sen var vi på efterfest hos nån och där körde vi BOOM BOOM POW med black eyed peas, typ 24 ggr om hahaha (det var jag)  men hade riktigt skojj, tnx 2uR :)

Jaha och vad har jag mer att berätta? vilket jävla fint väder det var i måndags, vi var ett par stycken som åkte ut till Båraryd för lite stekning och bad, för min del var det mest stek! haha .. Amela och Kevin kom i måndags natt också, och dem ska vara här i en vecka, fan vad stor han har blivit och han skrattar som fan!


Var i vmo igår också handlade lite student presenter, fan vad sånt är svårt! Imon tar Gnosjö, och på fredag tar Gislaved oooohhh ännu mer fest . :) sen spenderade jag min kväll med kevin och ardi,   you brighten my day.

OCH nu väntar jag på mina kusiner, sen ska jag åka till gvd.

haha shit va mycket det blev nu ...... puss på er!



RSS 2.0