aaaaaawesome

fan va längesen d var nu..(igen) haha men har knappt vart hemma , för förra torsdan åkte jag till Emelie i Halmstad, stannade till på Söndag , fan vilka fester vi hade:D haha HEELT galet <3<3 saknat det sen har vi solat hela dagarna, och sen ba partypartyparty hela tiin.. På söndan åkte jag till Jaana, på måndan kom Jim O Giz ner också och skulle vara med oss, blev Måndagsklubben, för mej var dt första gången jag var där men hade jävligt kul : )
Var meningen att jag skulle åka ner till Skåne på tisdan men jag hade för mkt bagage och smuts så valde att åka hem istället..

När jag kom hem blev jag överrskad, ameeeeeeeeeela min älskling hade kommit hem! Vi åkte till Ss och badade och på kvällen hade vi vin mys! Vi har med vart helt galna, ba festat varje dag.. I torsdags var vi på Chappen, blev lite bråk , riktigt töntigt ^^, sen Amela hade fest i Fredags, var massa kul folk där. På lördan åkte vi hem till mej för att göra oss iordning för att åka in till Hillerstorp förfesta, sen vidare till Chappen. Där vareee jävla massa folk också, sen vare efterfest i Hp badade bubbepool och drack champagne till kl 6-7 på morgonen.. inte fel dt:p
blev inte så mkt sööömn för någon där men en massa mys:D haha
Vi kom hem kl 12 på förmiddan , soooooov bort hela dagen.. gick upp vid 8 på kvällen var helt dead! Åkte till Ss på filmkväll , vi hann se 2 filmer sen decka alla! haha

Occch igår, så var vi i Halmstad igen.. Jag Amela o Sally, + massa vmo booor :) det måste vart den galnaste kvällen av alla, de senaste månaderna hahaha härjade o hade oss.

Och nu har Amela åkt hem.. känns tomt! hon bodde ändå hos mej 4 dar o jag hos henne 3.. blää , åker in till henne imon igen, klarar inte av att va utan henne =<

nehhää nu ska ja dricka upp min öl och luta mej tillbaka och ba njuta av livet.










Naaaaaajz

Min helg är bestämd:) Åker ner till Emelie i Halmstad imorgon, på fredag kommer Jaana ner..Vet inte hur länge vi stannar, men antagligen mån elr tis.. sen åker jag direkt ner till Skåååååååne , och är där till på fredag.
Jävligt skönt att koomma bort härifrån och vi kmr ha d skoooooj!

Idag har jag solat, sen åkte jag o family till Chappen runt halv 5 eller något och där blev jag hämtad av en kompis och vi åkte tbx t Gnosjö och kollade på fotbollsmatch.
Sen fixade jag mina bärs och nu  e jag hemma kollar på fotboll och ska äta CEVAPE!!!!!!!
mmmmmmmmmmmmmh så jävla smarrigt,

PUsssssssssssssssssssssss

fucking retard head

FAN VAD MOBBBBBBBBBBAD!!!!

Such a nice day

Kevo kom ner och väckte mej imorse elr ahh vid halv 2 på eftermiddan om d ska va exakt :P var ute och badade med han i bassängen, sen åkte jag syrran o nathalie till gvd, fixade lite grejer.. sen gick jag o nath och åt pizza faan vad gott det var. men jag äter så jääävla mkt onyttigt hela tiden!!!!!! Snart får det fan räcka, innan jag växer som en ballong! Efter pizzan kom Jaana och hämtade oss sen åkte vi ut till sjön och ba satt på bryggan och snackade: )

Hahah d var några juggar där..när vi kom så ba "kolla där, o en liten tjej ba , fråga hur gammal hon är! sen ba gick killen i o badade o hon ba jag ska säga nåt t dem nu.. han ba GÖR DU DET KMR JA BRYTA NACKEN PÅ DEJ och ja ba HAHAHAAHAH dem visste ju inte att jag fattade.
sen gick dem killarna och småflickorna kom tbx.. o ba killarna tyckte du var snygg, o ja ba till bosniska på henne , mala tack;) sen ba sprang dem o ba hon fatttaaaaade allt. och vi ba skrattade som fan:Dhahahaa

och nu ikväll, har jag o syrran druckit mycket gott vin och ätit jordgubbar:)

kevinkevinkevin<3<3<3<3

chappen

Gårdagen blev lyckad förfest hos G , chappen sen jäävla va massa folk dt var men riktigt kul! Blev även en rolig efterfest, alla skrattade t man deckade typ.
Idag har jag vart och solat på stranden o från ingenstans täcktes himmelen med tunnA moln sen bestämdes vi för att grilla mycket gott.

Vid 20.30 typ kom Amela och Kevin, faan vad jag har saknat dem. mina hjääärtan!!! Kevin sitter fortfarande uppe och leker här brevid mej han vägrar sova! men fyfan vad han e söööt!! Hoppas på bra väder imon så jag kan ta med han till badet:)

ASÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag döör av värme. shiit vad varmt det e hos oss :S VÄntar på att Kevo ska lägga sej så jag med kan gå ner till mitt rum i källaren där e det najs nu, kyyyligt !!

fyyyyyyyfan vilken falsk människa!!!!!!!!!! A + B = C .. aså , saker o ting kommer ju fram. Ja menar palla låtsas vara en bra vän, fjäska o shit sen ba hugga folk i ryggen.
whatever. Ja tänker inte bry mej mer, kmr inte ens titta åt ditt håll nå mer!


Ni måste se filmen "Remember Me" fan vad den e grym.








Helg

Torsdagen blev perfekt, satt ute i solen hela dagen sen åkte jag sally o ajla till gvd en runda, köpte skor o sally köpte klänning:) sen blev vi partysugna som fan blev Chappen för första gången typ. men jääävla kul var det iallafall !!!

Igår var dt fest igen, jag o nathalie gick till G och sen kom dt massa folk ååååååå sen vidare till chappen igen haha och igår var det ännu bättre massamassaaaaaaaaaa folk! Blev efterfest i Hillerstorp , och ikväll händer väl inte så mycker mer än de 2 senaste dagarna , förfest Chap efterfest : )

och jag har en ny favorit låt !

Eminem o Rihannas I love the way you lie !!!!!!!!!!!!!!!!
sååå bäst.


Just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because I like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie

RSS 2.0